PSTRUH PO SAVOJSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: 4 pstruzi, sůl, mletý pepř, hl. mouka na obalení, 240 g másla, 1 lžíce oleje, 500 g čerstvých hub, 1 lžíce sekané petrželky, 3 lžíce strouhanky, máslo na vymaštění misky.
Omáčka: 50 g cibule, 100 g másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme, uvnitř i na povrchu osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme z obou stran na 150 g másla na velmi mírném ohni. Na 50 g másla a 1 lžíci oleje podusíme očištěné, oprané a na tenké plátky nakrájené houby, osolíme je, opepříme a přidáme k nim sekanou petrželku. Udušené houby dáme na dno máslem vymazané ohnivzdorné misky, na ně položíme upečené pstruhy. Vše posypeme tenkou vrstvou strouhanky, pokapeme máslem, ve kterém se opékali pstruzi, a necháme v troubě zapéci. Mezitím připravíme omáčku, kterou podáváme zvlášť: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, necháme ji na másle zezlátnout, prolisujeme ji do nahřátého omáčníku a hned podáváme.



PSTRUH PO SAVOJSKU. PSTRUH PO SAVOJSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz